Δήλωση νέας βλάβης

Τελευταία ενημέρωση από Νεκτάριος Κακουλίδης
Δήλωση νέας βλάβης

Με την παρούσα εφαρμογή οι καταναλωτές μπορούν, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ είτε μέσω προσωπικού υπολογιστή, είτε μέσω κινητής συσκευής (smartphone, tablet), να αναγγέλλουν περιστατικά που αφορούν προβλήματα στην ηλεκτροδότησή τους (διακοπή ηλεκτροδότησης, ηλεκτροδότηση υπό μη κανονική τάση, κλπ.).

Για την αναγγελία ο επισκέπτης της εφαρμογής θα πρέπει να καταχωρεί τον Αριθμό Παροχής (όπως αναγράφεται σε εμφανές σημείο στους λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας των Προμηθευτών), καθώς και ορισμένα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν (όπως ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου) καθώς και άλλες συναφείς πληροφορίες (για παράδειγμα, κατά πόσον ο επισκέπτης είναι ο συμβεβλημένος χρήστης της παροχής, ή εν γένει ο χρήστης της παροχής κλπ.).

Στη συνέχεια, η αναγγελία προωθείται στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ για τις περαιτέρω ενέργειες.

Επισημαίνεται ότι, o ΔΕΔΔΗΕ είναι αρμόδιος για τις βλάβες στο δημόσιο δίκτυο ή στους μετρητές (συμπεριλαμβανομένων των τήξεων ασφαλειών των μετρητών). Σκόπιμο είναι οι καταναλωτές κατά το δυνατό να ελέγχουν κατά πόσον η βλάβη/διακοπή οφείλεται σε στοιχείο της εσωτερικής τους εγκατάστασης (π.χ. πτώση ηλεκτρονόμου διαφυγής (ρελαί), πτώση γενικής ασφάλειας πίνακα), προκειμένου να αποφεύγεται άσκοπη μετάβαση συνεργείου ΔΕΔΔΗΕ και συνακόλουθη οικονομική τους επιβάρυνση (η δαπάνη άσκοπης μετάβασης χρεώνεται).

Η χρήση της εφαρμογής αυτής παρέχεται δωρεάν, χωρίς να επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στον εκάστοτε χρήστη.

Τα δεδομένα που συλλέγονται με την ως άνω εφαρμογή υπόκεινται σε επεξεργασία από τον ΔΕΔΔΗΕ σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Έχει διαβαστεί 82 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Σύνδεση

Αποσύνδεση
https://electrologos.net/user/members/myprofile.html

Ενημερωτικό δελτίο

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

https://electrologos.net/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ποιός είναι online

Έχουμε online 7 επισκέπτες και 0 μέλη.